КАСИОПЕС щори, дограма и PVC профили

Щори и дограма на народна цена.

Вътрешни роло щори

Класически тип, подходящи за вашият дом и офис

щори варна vatreshni-rolo-shtori

Рoло щорите придават изискано усещане за чистота и семплост на интериора. Осигуряват дискретна светлина или пълна слънцезащита в зависимост от подбраната материя. При роло щорите няма ламели и проникването на естествена светлина в помещението се регулира чрез избор на светлинните характеристики на плата или чрез движението на щората по вертикала. Изработват се от текстилни материи – 100% полиестер, полиестер и PVC или от фибростъкло. Платовете са антистатични и лесни за почистване.
  • система „Стандарт“ (без водачи и кутия) – може да бъде монтирана на таван, стена или прозорец; Алуминиевите и пластмасови елементи, които са част от щорите, се предлагат в бял цвят.
  • система „Елегант“ – с кутия и водачи, подходяща за монтаж върху крила с двуосово отваряне; Окомплектовката се предлага в 6 цвята: бял, кафяв, златен дъб, орех, планински бор, махагон. Водачите позволяват монтаж както върху стъклодържачи под наклон, така и върху заоблени стъклодържачи.
  • система „Лукс“ – за монтаж върху капандури. Aлуминиевите и пластмасови елементи се предлагат в бял цвят
  • система „Ден и нощ” - подходяща за монтаж на таван, стена или крило на прозорец. Два текстилни плата, редуващи се прозрачни и плътни ленти, с което се регулира проникването на светлина в помещението. Избор от 11 разцветки, алуминиевите и пластмасови елементи се предлагат в бял цвят. Възможните за изработка размери са от 30 до 180 см в ширина и от 50 до 260 см във височина.
  • ГАЛЕРИЯ ЦВЕТОВЕ