КАСИОПЕС щори, дограма и PVC профили

Щори и дограма на народна цена.

Вътрешни венециански щори

Отлична слънцезащита на невероятна цена

щори варна vatreshni-venetsianski-shtori

Най-разпространеният и достъпен начин за предпазване от слънчевите лъчи и любопитните погледи. Елегантен завършек на интериора във всеки дом или офис. Практични и лесни за употреба, те позволяват регулиране на осветеността и насочване на слънчевите лъчи към помещението или извън него чрез завъртане на ламелите. Материалите удовлетворват изискванията за здравина и еластичност. Благодарение на съвременните покрития трайността на цветовете е гарантирана. Позволяват почти неограничени възможности за различни форми и размери, както и възможност на монтаж върху дървена, PVC и алуминиева дограма. Поставят се на всяко крило поотделно и не е необходимо събиране на щората за отваряне на съответните крила. Ние Ви предлагаме вътрешни хоризонтални щори в богата гама цветове, изработени специално за Вас, съобразени с Вашите желания и изисквания. Вътршените хоризонтални щори са с ширина на ламела 16мм или 25мм. Могат да бъдат монтирани пред стъклото, между стъклодържачите, между стъклата, свободностоящи или фиксирани, с долно укрепване или странично водене.
  • Монтаж върху стъклодържачите (пред дограмата) – Подходящ за всеки вид дограма. Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми са поставени в горния профил на щората.
  • Монтаж между стъклодържачите (плътно до стъклото) – Предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката на крилото. Ако се цели основно оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта е по-добре да изберете щората да застъпва стъклодържачите.
  • Монтаж между стъклата - Щората застава между двете крила на прозореца, като по този начин осигурява пълна защита от слънчеви лъчи и видимост. И най-важното – алуминиевите ламели са надежно защитени от физическо нараняване и замърсяване. Чрез малък отвор управляващите механизми се показват пред крилото, т.е. за да управлявате щората, не е необходимо да отваряте прозореца.
  • Долно укрепване – Фиксиране на щората към долния стъклодържател. Позволява завъртане на ламелите.
  • Странично водене – Закрепяне на щората към прозореца посредством корда по цялата дължина на щората. Позволява както завъртане на ламелите, така и движение по вертикала на цялата щора. Подходящо за двуосно отваряеми прозорци и врати.
  • Релсов меахнизъм «Макси» – Подходящ само за PVC и алуминиева дограма. Елегантен плосък релсов махнизъм, прилепващ плътно към дограмата.
  • ГАЛЕРИЯ ЦВЕТОВЕ